Pack Walk

The underDOG’s mind organiseert elke week een Pack walk. In Pijnacker op zaterdag en in Breda op dinsdagavond.

The underDOG’s mind verstaat onder een pack walk, een gestructureerde wandeling met meerdere aangelijnde honden. In dit geval maken ook alle bazen deel uit van de pack. Honden leren gezamenlijk in rust te wandelen. Rust is de basis en honden kopiëren dat.

Het wandelen in groepen is voor honden een stuk natuur en wat de meeste honden erg leuk vinden. Welke problemen je ook hebt, de meeste honden, gaan uiteindelijk ontspannen en genieten van het gewoon lopen, zonder iets te moeten. The underDOG’s mind begeleidt deze wandeling en zal daar waar nodig tijdens de wandeling de baas coachen hoe zij met bepaalde situaties moeten omgaan. Er zit dus absoluut een educatief onderdeel in de wandeling. Daarnaast is het uiteraard leuk om met andere honden eigenaren samen te wandelen. The underDOG’s mind stelt voor deze wandelingen wel wat eisen en regels, waardoor veiligheid is gewaarborgd. Bijvoorbeeld: je blijft tijdens deze wandeling verantwoordelijk voor je eigen hond.

Tarieven (vanaf 1 januari 2019)

  • Per keer (per hond) losse packwalk €10,-
  • PackWalk 10-rittenkaart € 75,-

Eenmalig 5 euro kennismakingskosten bij de eerste keer dat je mee gaat. De Packwalks zijn enkel toegankelijk voor klanten die of een consult of de socialisatietraining “Basis In-Zicht’ hebben afgenomen.